По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Пийт Дейвидсън най-вече

...
По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Пийт Дейвидсън най-вече
Коментари Харесай

Ще влезе ли в затвора Пийт Дейвидсън

По принцип сме привикнали да обръщаме внимание на Пийт Дейвидсън най-много около на артиста, които през последните години следват една след друга.
 Ким Кардашиян намерено за раздялата с Пийт Дейвидсън
Ким Кардашиян намерено за раздялата с Пийт Дейвидсън

Защо риалити звездата се усеща отговорна

В момента той е благополучен в компанията на Чейс Суи, само че пък се забърква в други неприятности. През месец март тази година артистът извърши едно много съществено нарушение.

Тогава Пий Дейвидсън катастрофира в квартал в Лос Анджелис със своя Mercedes откакто бе надвишил ограничаването на. За благополучие, нито артистът, нито който и да било не е потърпевш при случая.
 Снимка 624488

Но поради случилото се против артиста е заведено дело и е имало сериозна заплаха даже да се стигне до затвор. Дейвидсън обаче е направил всичко допустимо, с цел да се споразумее със съдията и е съумял да избегне пандиза.

Според The Blast и TMZ, 29-годишният артист ще би трябвало да извърши 50 часа публично потребен труд, като те ще бъдат положени в пожарната в Ню Йорк, където татко му е служил и изгубил живота си при атентата на 11 септември.
 Пийт Дейвидсън влезе в психиатрия
Бившият на Емили Ратайковки, Ким Кардашиян и Ариана Гранде в психиатрия

Какво се случва с комика Пийт Дейвидсън

Освен това, Пийт Дейвидсън ще би трябвало да премине през 12-часово образование за безопастно шофиране. Всичко това той ще прави през идващите 18 месеца. И в случай че е прецизен и изпълнителен, обвиняванията ще бъдат заличени от досието му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР